ProVize har haft den overordnede projektledelse på implementeringen af Microsoft Dynamics NAV til optimering af alle processer indenfor salg, produktion, lagerstyring og indkøb i Danmark, Sverige og Finland.

Efter sammenlægning af 3 virksomheder i henholdsvis Danmark, Sverige og Finland havde VikingGenetics behov for at få etableret en fælles IT platform, til at understøtte hele deres supply-chain. Projektet var afgørende for at understøtte VikingGenetics vækststrategi, inklusiv at simplificere, ensrette og skabe gennemsigtighed i deres arbejdsprocesser, samt for at reducere antallet af ældre systemer der skulle vedligeholdes

Michael Libens har haft ansvaret for hele den overordnede projektledelse, inkl. styring af alle projektfaser, projektleverancer og projektteams. Dette inkluderer både virksomhedens egne projektdeltagere, 4 eksterne IT leverandører, samt samarbejdspartnere.