Forankring af viden med rådgivning og undervisning

Professionel rådgivning med tilpassede projektmetoder
Med Provize som rådgiver når I jeres mål – og kan være sikre på, at det altid sker med udgangspunkt i virksomhedens strategi og bundlinje. Vi garanter en effektiv og professionel gennemførsel af jeres projekter, som baseres på forankring af viden hos jer.

Vi har med stor succes rådgivet både mindre lokale projekter og store globale programmer. Vi er eksperter i at få forretning og IT til at samarbejde, og med Provize sikres I, at jeres måder at arbejde på optimeres i forhold til gevinstrealisering.

Provize har stor erfaring med valg og implementering af projektmetoder, der er tilpasset den enkelte situation og virksomhed. Vi er certificerede i SAFe, LeSS, PRINCE2Agile, PRINCE2 og IPMA, men er ikke slave af nogen specifik metode.

 

Bliv effektiv –sparring i program- og projektledelse
Hos Provize kan du og din virksomhed få rådgivning om alle aspekter af program- og projektledelse. I kan vælge specifikke kurser eller få direkte mentoring/coaching af projekt-teams, projektledelse eller andre kritiske projektroller. Vi sparrer løbende med ledelse, styregrupper og/eller projektledere.

Vi har en omfattende erfaring inden for alle discipliner af program- og projektledelse. Vores rådgivning er praksisbaseret – helt ned i detaljen.


Bliv mere agil – undervisning og certificering i SAFe.
Vi underviser og certificerer inden for SAFe metoden som ”SAFe Agilist”, ”Scrum Master” og ”Product Owner”.