For 6 år siden startede Michael Libens virksomheden Provize og fra første færd, har der været fuld fart på forretningen. Den ene opgave har afløst den anden i takt med, at listen af erfaringer og kunder er blevet større og større. Men midt i en succes er det vigtigt at stoppe op og sørge for at pudse virksomhedens profil af. Derfor relancerer Michael Libens nu Provize, bl.a. i form af et helt nyt website, der fortæller nye og gamle kunder meget mere om, hvad virksomheden kan og vil.

 

Libens deler viden
Strategien er fortsat at levere projektledelse og projektrådgivning på komplekse projekter med fokus på IT og forretningsoptimering. Samtidigt sættes der fremover mere tid af til IT-rådgivning til de mindre og mellemstore virksomheder. Michael Libens fortæller ligeledes:  ”Jeg har desuden valgt at dyrke en anden passion, nemlig at holde foredrag om bl.a. projektledelse, implementering af ny teknologi, CRM/CEM og Cloud Computing. Jeg elsker at dele ud af viden og erfaring, og håber på den måde at kunne give rigtig meget videre til både nuværende og nye kunder.”

Sparring fra branchens bedste
Michael Libens fortæller også, at han længe haft et ønske om at formalisere en sparring omkring den løbende udvikling af virksomheden, og derfor har fået 2 meget stærke profiler ind i et advisory board. Den ene er Peer Erlandsen, som har en fortid fra bl.a. Oracle og som i dag er Group IT Manager i Bunker Holding. Den anden er Henrik Baasch, som i dag er CCO i Multi-Support Group og har en fortid fra bl.a. SAP, Oracle og Ernst & Young. Begge profiler bidrager qua deres lange erfaring med yderst kvalificeret sparring omkring fokusering, go-to-market-strategi og udvikling af ydelser.

 

Mød Provize på web, LinkedIn og Twitter
Udover et nyt og skarpere website, har Provize også fået en bedre virksomhedsprofil på LinkedIn og Twitter. Her vil Michael Libens fremover fokusere mere på at kommunikere relevante nyheder og services – og på at dele spændende viden med partnere og kunder.

Er du på udkig efter kompetent rådgivning og projektledelse – eller måske en spændende foredragsholder, så kontakt Michael Libens på 20 44 84 28.