Kære kunder, samarbejdspartnere og gode venner.

 

Jeg vil gerne have lov at takke for et spændende og begivenhedsrigt år i Provize, samt ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

I Provize bød året på 2 spændende projekter for VikingGenetics : idriftsættelse af en fælles nordisk Navision platform til salg og logistik, samt analyse og design af en specialudviklet løsning til genetisk screening og udvælgelse af tyre til højkvalitets sædproduktion. Efterfølgende er jeg fortsat som mentor for VikingGenetics egen projektledelse.

 

2013 blev også året hvor der blev tid til at lancere nyt “brand”, med nyt logo og nyt website, samt etablering af et advisory board med et par dygtige gamle kendinge ombord.

 

Ligeledes har jeg, i rigtig godt samarbejde med Saphira Consulting, fået ansvar for IT programledelsen på et stort og spændede business transformation projekt, hvor der implementeres en fælles SAP platform for en række meget store mejerier i Tyskland og Holland. Dette løber indtil slutningen af 2014, og er særdeles udfordrende og krævende, med ansvaret for ca. 150 projektdeltagere, heraf 75 IT konsulenter fra Saphira, Implement, NNIT, IBM m.fl.

 

Jeg ser meget frem til at se rigtig mange af jer igen til næste år, og håber I slutter året med god tid til familie og venner.

 

Med venlig hilsen
Michael Libens