Provize har siden Juni 2015 haft projektledelsen for implementeringen af en integreret SAP og MES løsning.

Projektet udbygger IT platformen og optimerer processerne indenfor produktionsplanlægning, lagerstyring, produktion og leverance af 160. mio. kg. mejeriprodukter årligt, på ca. 1000 udgående paller dagligt, for et dansk mejeri med eksport til 50 lande af 350 forskellige færdigvarer. Projektet er idriftsat primo November 2016.

Projektet har involveret mere end 30 IT- og teknik-konsulenter, både fra kundens egen organisation, samt fra en række forskellige leverandører.

Løsningen anvendes 24/7/365 af ca. 250 brugere.

Se her for yderligere om Provizes projektrådgivning og projektledelse

 

Projektet har bl.a. implementeret:

  • Nye processer indenfor Produktionsplanlægning, Råvare- og Pakkemateriale-lager, Produktion, Indlagring til Høj-, Køl- og Ambient-Færdigvarelager samt Pluk og Udlevering. Der er fokuseret på at skabe transparens og styring på samtlige paller og producerede batches af FMCG mejeriprodukter.
  • Nye devices og hardware inkl. håndholdte Scannere til materiale-scanning og palle-scaning, Industri-PC’ere til montering på plukketrucks, Printere til pallelabels, Scannere til pallegenkendelse på transportbånd, Tynde klienter til styring ved produktionslinier og transportbånd, samt LAN og WIFI til disse enheder. Ligeledes er der implementeret nye PLC’ere til styring af palleteringsanlæg og transportbånd.