Så gik der ”en sæson” mere med rigtigt spændende opgaver, og udsigt til et rigtig, rigtig spændende nyt år i 2017!

I år har vi primært arbejdet med projektledelse på en integreret SAP & MES supply-chain-platform for et dansk mejeri. Vi har ligeledes leveret projektledelse på online ordre systemer for en nordisk virksomhed, samt på et projekt til optimering af rapportering og fakturering på SAP ECC/BW, og endelig leveret projekt-mentoring og erfa-workshops til kundernes egne nye projektledere.

Det har alt sammen igen været en kæmpe fornøjelse – og vi skylder stor tak til alle de gode kunder, samarbejdspartnere, projektdeltagere og interessenter, som vi har samarbejdet med henover året!

Næste år ser også særdeles spændende ud, både med udsigten til store, spændende projekter – og fordi vi styrker forretningen med en virkelig stærk kapacitet.

Peer Erlandsen træder ind som partner i Provize, og styrker dermed vores kompetencer på IT-ledelse, IT-strategi, IT-arkitektur og Projektledelse. Peer har de seneste 8 år været CIO/IT Chef i Bunker Holding, en af Danmarks største virksomheder, og før det Sales Consulting Director i Oracle Nordics/Germany/Switzerland. Han har her bl.a. beskæftiget sig intensivt med opbygning af effektive internationale IT organisationer, konsolidering og modernisering af IT arkitektur / IT platforme, og succesfuld ledelse af ERP, CRM, BI og Custom Development projekter. Se mere om Peer her

Det glæder mig virkeligt meget, at komme til at arbejde tæt sammen med Peer igen – og at vi nu kan tilbyde Peers erfaring og kompetencer til kunder og samarbejdspartnere!

Til slut – stor tak til jer alle, for at vælge mig og os til opgaver igen og igen. Det er jeg rigtig stolt af og taknemmelig for. Jeg ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår, samt et spændende 2017!

Michael Libens