Rigtig god sommer fra Provize !

 

Ovenpå et meget spændende først halvår af 2018, ønsker vi jer alle en rigtig god sommer.

 

I de første seks måneder af året, har vi været involveret i en del projekter, som f.eks.:

 

  • Integration af 3PL Warehouse via SAP i UK.
  • Launch af helt ny SAP TM baseret transport-planlægnings-system i Tyskland, som ultimativt skal dække 6 hovedmarkeder i Europa.
  • Opgradering af 11 Warehouses i Norden til ny version af ASTRO.
  • Modernisering af SAP test setup – inkl. automatiseret test og implementering af test data management, for mere agile og sikre testaktiviteter.
  • Flytning af komplet SAP miljø fra lokalt baseret drift til en cloud baseret løsning.
  • Global udrulning af ny Antivirus og Advanced Threat Protection (ATP) løsning til både administration og produktion.
  • Omfattende modernisering af firewall setup, og nætværksadgange.

 

Alle projekter kører som agile initiativer, hvor vi arbejder i ledelsen af de ”agile release trains”, som dette er struktureret under.

 

Herudover har vi færdiggjort de sidste runder af ”Digitaliseringsløft”, sammen med Væksthusene i Danmark, og sendt ca. 20 mindre virksomheder afsted med viden om mulighederne indenfor digitalisering, samt deres egne prioriterede digitaliseringsinitiativer.

 

Efter sommerferien står den på launch af en række spændende supply chain løsninger, samt globale netværks og print-løsninger for både administration og produktionLigeledes arbejder vi på at udvide opgaverne med en række spændende undervisnings- og rådgivnings-opgaver indenfor agile projekter (SAFe) og IT optimering.

 

Vi håber I alle nyder det dejlige vejr, finder tid til afslapning, venner og familie og vi glæder os til at se jer igen om et par uger.

 

Venlig Hilsen

Peer & Michael

Provize.