VM Finalen i håndbold – så vildt er det ikke – men måske vildere, bare på en anden måde !

Vi har rygende travlt – og vil ikke snyde jer for en update, om hvad vi arbejder med for nuværende, inklusiv :

 • Ledelse af Agile Teams & Trains
 • Nyt Stort ERP Projekt
 • Agil Rådgivning & Undervisning

 

LEDELSE AF AGILE TEAMS & RELEASE TRAINS

I sidste halvdel af 2018, har vi været involveret i mange “projekter”, som f.eks.:

 • Roll-out af SAP TM baseret transport-planlægnings-system i Tyskland, som ultimativt skal dække 6 hovedmarkeder i Europa.
 • Integration og optimering af 3PL Warehouse løsninger.
 • Opstart af nyt Agile Release Train, med fokus på Demand Planning, Supply Planning & Site Planning.
 • Modernisering af SAP test setup – inkl. automatiseret test og implementering af test data management, for mere agile og sikre testaktiviteter.
 • Flytning af komplet SAP miljø fra lokalt baseret drift til en cloud baseret løsning.
 • Global udrulning af ny Antivirus og Advanced Threat Protection (ATP) løsning til både administration og produktion.
 • Omfattende modernisering af firewall setup, og nætværksadgange
 • Integration af MAC computere I Wintel infrastruktur.
 • Diverse Datacenter/OS/SQL opgraderinger
 • Modernisering og opgradering af global print løsning
 • Fornyelse af PKI (certifikat) løsning for global virksomhed

Alle projekter kører som agile initiativer, hvor vi arbejder i ledelsen af de ”Agile Release Trains”, som dette er struktureret under, eller som product owners for specifikke teams

 

NYT STORT ERP PROJEKT

Vi har indgået aftale om en meget spændende, større ERP udskiftning, hvor vi i Provize varetager rollen som overordnet projektchef.
Projektet dækker 4 produktionsenheder, og ca. 20 lande. Udskiftningen skal understøtte virksomhedens fortsatte vækst, samt sikre en transparent, globalt optimeret supply chain.
Løsningen omfatter bl.a. områderne finans, ordrestyring, produktkonfiguration, projekt, service, indkøb, logistik, lager, planlægning, produktion, samt produktions IT.
Virksomheden er førende indenfor sit felt med “Intelligent Metering” i energisektoren, og producerer højteknologiske løsninger, services og dataplatforme, og er i høj grad automatiseret i produktionen. Vi er meget stolte af at arbejde med denne opgave.

 

MASSER AF AGIL RÅDGIVNING & UNDERVISNING

Ligeledes har vi, som planlagt, udvidet vores aktiviteter på undervisnings- og rådgivnings-området indenfor agile projekter, agil skalering og SAFe.

Vi har herunder indgået en ny aftale med en af Danmarks mest succesfulde mode-koncerner, BESTSELLER, og rådgiver dem i forbindelse med deres implementering af et skaleret agilt set-up, hvilket er super spændende, og også en opgave og kunde som vi er meget stolte af.

Vi har ligeledes succesfuldt afholdt SAFe træning for et større hold, med fokus på SAFe og IT Operations, med udgangspunkt i vores praktiske erfaringer på dette område.
SAFe træningen resulterede i at knap 95% af deltagerne opnåede certificering.

Derudover har vi afholdt diverse team-træninger og sessioner i forbindelse med agilt mindset, agile teams og roller, agile arbejdsmetoder og KANBAN-værktøjer.

Endelig fungerer vi som rådgiver for en nyetableret Agile Release Train (ART) ledelse, hvor opgaven er at sikre at det Agile Release Train, kan optimere på kvalitet og værdiskabelse, samtidig med at en insourcing/nearshoring strategi implementeres.

 

DON’T BE A STRANGER !

Alt i alt er der fortsat fart på med nye spændende opgaver, og vi håber at I alle også har taget hul på det nye år med energi og fuld fart – og at I tager kontakt til Provize hvis I skulle får brug for vores hjælp !

 

Venlig Hilsen

Peer & Michael

Provize.