Rigtig god sommer fra Provize !

Ovenpå et meget spændende først halvår af 2019, ønsker vi jer alle en rigtig god sommer. Stor tak til alle kunder og samarbejdspartnere for en forrygende start på året. Vi kigger ind i et lige så spændende afsluttende halvår, og glæder os meget til flere successer sammen med jer !

I de første seks måneder af året, har vi været involveret i en række rigtig spændende opgaver, som f.eks.:

    • Overordnet projektledelse for en fuld ERP udskiftning for 20+ lande, hvor vi har hovedprojektledelsen, med 14 teams og ca. 70 projektdeltagere. Projektet kører til medio 2021 og er i indledende fase med prototype-opbygning samt design- og scope-verificering.

    

    • Projektledelse for introduktion af MAC computere et i globalt infrastruktur setup, hvor opgaven var at etablere 4 centre for virksomhedens insourcede produktion af marketingsmaterialer. Projektet har omfattet styring af fuldt device-livscyklus, device- og policy-management, applikation management, integration til O365 m.m.

    

    • Infrastruktur koordinering for overtagelse og opstart af ny produktions-facilitet i mellemøsten.

    

    • Management Coaching og Agile Coaching af ledelse i Agile Release Trains.

    

    • Rådgivning af Program & Projektledere om Agil Transformation og Agil skalering.

    

    • Product Owner for infrastruktur team med opgaver indenfor modernisering af global printløsning, opgradering af PKI infrastruktur og Windows server opgraderinger.

    

    

Vi håber I alle nyder det dejlige vejr, finder tid til afslapning, venner og familie og vi glæder os til at se jer igen om et par uger.

 

Venlig Hilsen

Peer & Michael

Provize