Provize skal i 2021 fortsat levere projektledelse og management-coaching ved Global FMCG-virksomhed

Efter gennem flere år at have varetaget opgaver indenfor agil programledelse, ledelses coaching og etablering af en IT løsningsorganisation indenfor IT-infrastruktur, har Provize nu indgået aftale om at fortsætte samarbejdet i hele 2021. Det er 6. gang der indgås aftale på dette område med Provize.

Aftalen er indgået på baggrund af kundens tilfredshed med løsningen af de mangeartede opgaver, Provize har bistået med, gennem de senere år. Provize har bl.a. varetaget projektledelsen af globale projekter med fokus på IT-sikkerhed, integration af MAC computere, uddannelse og meget andet.

Samtidig har Provize fungeret som ”Co Release Train Engineer”, ”Product Owner” og ”Scrum Master” i en række leveranceteams, indenfor væsentlige IT infrastrukturopgaver, for virksomheden.

Med indgåelsen af denne aftale, fortsætter det stærke samarbejde mellem de to virksomheder, og Provize ser frem til fortsat at være en betroet partner i globale projekter omfattende IT-sikkerhed og infrastruktur i en kompleks global FMCG-virksomhed.

Den indgåede aftale omfatter Peer Erlandsen fra Provize.