2021 var – igen på trods af Corona – endnu et super spændende år i Provize!

I løbet af året har vi arbejdet på meget interessante og udfordrende opgaver, som også kaster opgaver af sig i 2022.

Provize skal i 2022 fortsat levere både Programledelse og Lean/Agile Coaching på en Global HR Transformation, som omfatter implementering af en nyt stærk HR Operating Model, et nyt Organisatorisk Setup, Globale Processer, et Kundefokuseret og Datadrevet mindset, samt Globale IT systemer inkl. Succesfactors og ServiceNow.

Vi skal ligeledes stadig levere projektledelse til en spændende ERP implementering, baseret på Dynamics 365 Business Central, for en stor dansk Entreprenør, i tæt samarbejde med Svane Consulting.

Vi har igen i år med glæde støttet Kræftens Bekæmpelse igennem “Knæk Cancer” kampagnen.

Stor tak til kunder, samarbejdspartnere, projektdeltagere og vores familier for endnu et rigtigt spændende år i Provize. Vi glæder os meget til at se mere til jer alle i det nye år, og indtil da – rigtig glædelig jul & godt nytår !

De venligste og varmeste julehilsner

Michael & Peer

merry xmas