Nyt SAP projekt. Agile Capability Uplift. OneERP.

Så er der skudt nye spændende opgaver og tiltag i gang hos os i Provize, og efter en dejlig sommerferie, er vi rigtig godt i gang igen hos nye kunder.

Vi har fået projektledelsen på et “Business Continuation” projekt, hvor der i forbindelse med en global udrulning af SAP S/4HANA skal sikres fortsat korrekt grundlag for tidsregistrering, fakturering og lønberegning for 5000+ medarbejdere i en global virksomhed indenfor grøn energi. En spændende og vigtig opgave som løber frem til foråret 2023.

Vi skal støtte en stor danskbaseret international produktionsvirksomhed med deres nye IT strategi og agile transformation. Vi yder her rådgivning og støtte omkring modernisering af deres organisering, deres arbejdsmetoder og roadmappet for transformationen. Dette sker både gennem sparring, coaching og træning af diverse teams, afdelinger, projekter og ledelsen, samt gennem udarbejdelse af metoder og teknikker som udrulles via det Agile Capability Uplift Team, som vi er en del af.  Som alle transformationer, en længerevarende opgave, som vi ser utroligt meget frem til at arbejde med.   

Ligeledes fortsætter vi med at støtte Aarsleffs ‘OneERP’ initiativ med projektledelse fra Lars Søndergaard fra Svane Consulting.

Henover sommeren har vi lukket sidste finansår 2021/2022 – og kan fejre det bedste økonomiske år i Provize’s 15-årige historie.

Vi takker for igen for hjælpen og referencerne fra alle vores gode relationer, og glæder os til at arbejde med både nye og kendte ansigter i den næste periode. Tak for jer !

Venlig hilsen

Peer Erlandsen & Michael Libens