2022/2023 – Keep Calm and Carry On !

I løbet af året 2022 har vi arbejdet på rigtig spændene opgaver, hvoraf flere fortsætter i 2023. Vi fik ligeledes tid til at “slibe knivene” – så vi fortsat står stærkt på viden indenfor Agile & Digitale Transformationer.

Vi deltog i en særdeles spændede workshop med Craig Larman med certificering i Large Scale Scrum (LeSS), som supplement til vores SAFe SPC og Advanced Scrum Master certificeringer.

Vi fik afsluttet vores engagement på en Global HR Transformation, som involverede design/implementering af en nyt HR Operating Model, et nyt Organisatorisk Setup, Globale Processer, et Kundefokuseret og Datadrevet mindset, samt Globale IT systemer inkl. Succesfactors og ServiceNow.

Vi støtter en stor danskbaseret international produktionsvirksomhed med deres nye IT strategi og agile transformation. Vi yder her rådgivning og støtte omkring modernisering af deres organisering, deres arbejdsmetoder og roadmappet for transformationen. Dette sker både gennem sparring, coaching og træning af diverse teams, afdelinger, projekter og ledelsen, samt gennem udarbejdelse af metoder og teknikker som udrulles via det Agile Capability Uplift Team, som vi er en del af.  Som alle transformationer, en meget spændende opgave, hvor vi arbejder både bredt og dybt med agile teknikker.

Vi fortsætter planmæssigt projektledelsen på et “Business Continuation” projekt, hvor der i forbindelse med en global udrulning af SAP S/4HANA skal sikres fortsat korrekt grundlag for tidsregistrering, fakturering og lønberegning for 5000+ medarbejdere i en global virksomhed indenfor grøn energi. En spændende og vigtig opgave som løber frem til foråret 2023.

Vi skal ligeledes stadig levere projektledelse til ERP implementering, baseret på Dynamics 365 Business Central, for en stor dansk Entreprenør, i tæt samarbejde med Svane Consulting.

Vi har igen i år med glæde støttet Kræftens Bekæmpelse igennem “Knæk Cancer” kampagnen.

Stor tak til kunder, samarbejdspartnere, projektdeltagere og vores familier for endnu et rigtigt spændende år i Provize. Vi glæder os meget til at se mere til jer alle i det nye år, og indtil da – rigtig glædelig jul & godt nytår !

De venligste og varmeste julehilsner

Michael & Peer