JYSK

Rune Skovsgaard, IT Direktør, SAP & System Development, JYSK

”Vi har brugt Michael Libens til projektledelsen på opgradering af vores SAP system. Dette er et kritisk projekt for, at vi kan videreudvikle vores forretning på SAP, og er samtidigt et af de største IT projekter, vi har haft i de senere år. 

Michaels evne til strukturering, planlægning og eksekvering af opgaver har medvirket til et særdeles succesfuldt projekt, som har overholdt tidsplanen perfekt og som har afleveret et system, der er sat i drift med et absolut minimum af fejl. Michael har været en afgørende faktor for succesen.

Da vi skulle opgradere fra SAP ERP 5.0 til SAP ECC 6.0. brugte vi igen med stor succes Michael som projektleder. Michael har i tæt samarbejde med JYSKs egne konsulenter, samt TATA Consulting og KMD, planlagt og styret projektet yderst effektivt. Alle udfordringer er taget proaktivt i opløbet, tidsplanerne og budgettet er overholdt – og kvaliteten af det nye system er helt i top. Michael har været yderst opmærksom på at få alle interessenter og projektdeltagere til at arbejde effektivt sammen, og samtidigt sikret, at vi har kunnet gennemføre projektet hurtigt og omkostningsfokuseret.”