TOPNORDIC (ATEA)

Martin Trolle, Direktør Business Development & Søren Bartels, Business Developer, TOPNORDIC (ATEA)

“Vi har i mere end et år arbejdet sammen med Michael Libens i et af de mest komplekse IT- projekter i TOPNORDIC – implementeringen af Microsoft Dynamics NAV for vores projekt- og service-forretning.

Michael har som projektleder ydet en utrolig stor værdi til projektet ved en altid professionel tilgang til udfordringerne samt høj kvalitet i leverancerne.

Michaels store styrke er desuden, at han udover at levere høj projektledelsesmæssige kvalitet, også er i stand til at inddrage de meget vigtige menneskelige perspektiver i projekterne, samt forstå forretningen og hvad der driver den. Der er ingen tvivl om, at Michaels lange erfaring med store projekter, samt som chef, slår igennem i form af høj troværdighed overfor styregrupper og projektdeltagere. Desuden har han været utrolig stærk i styringen af vores underleverandører til projektet og hans indsats har bl.a. formået at sikre en fælles tilgang til projektet uanset om man var underleverandør eller fra TOPNORDIC. Michael har været afgørende for succesen på projektet, og vi giver Michael vores absolut bedste anbefalinger.”